Skip to main content
Log in
learn.univpm.it
Home
learn.univpm.it
  • Home
  • More

Blocks

Skip WELCOME!

WELCOME!

Welcome to the course of "Emerging Food Technologies", taught by Prof. Massimo Mozzon. Click here if you need to contact him (it will open your favourite email client in a new window).

Skip Weather forecast

Weather forecast

Check the weather forecast before planning your study. Perhaps, it could be better to go to the seaside!


Meteo Ancona
Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • My courses

    • ForumNews del sito

    • PageCookie Policy

    • PageJove - Cookie Policy

    • My courses

    • Courses

      • OFFERTA FORMATIVA UNIVPM

        • A.A. 2025/2026

        • A.A. 2024/2025

        • A.A. 2023/2024

        • A.A. 2022/2023

        • A.A. 2021/2022

          • Agraria

            • Corso di Laurea

            • Corso di Laurea Magistrale

              • FOOD AND BEVERAGE INNOVATION AND MANAGEMENT

                • ACCESSORY FOODS AND BEVERAGES A.A. 2021/2022

                • CORPORATE COMMUNICATION AND NEW MEDIA A.A. 2021...

                • EMERGING FOOD TECHNOLOGIES A.A. 2021/2022

                • ENERGY AND ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY IN THE AGR...

                • ENZYMOLOGY IN FOOD PROCESSING A.A. 2021/2022

                • FOOD BIOCHEMISTRY A.A. 2021/2022

                • FOOD POLICY A.A. 2021/2022

                • FRUIT QUALITY AND DISEASE MANAGEMENT - CI - MOD: F...

                • FRUIT QUALITY AND DISEASE MANAGEMENT - CI - MOD: P...

                • FUNCTIONAL FOODS AND BEVERAGES - CI - MOD: BENEFIC...

                • FUNCTIONAL FOODS AND BEVERAGES - CI - MOD: FUNCTIO...

              • SCIENZE AGRARIE E DEL TERRITORIO

              • SCIENZE FORESTALI, DEI SUOLI E DEL PAESAGGIO

          • Economia

          • Ingegneria

          • Medicina e Chirurgia

          • Scienze

        • A.A. 2020/2021

        • A.A. 2019/2020

        • A.A. 2018/2019

      • MASTER

      • CORSI DI PERFEZIONAMENTO ED ALTA FORMAZIONE

      • CORSI DI DOTTORATO

      • CORSI SALUTE E SICUREZZA

      • CORSI CSAL

      • CORSI SISTEMA QUALITA' ATENEO

      • ATTIVITA'

    Course information

    EMERGING FOOD TECHNOLOGIES A.A. 2021/2022


    • Teacher: MASSIMO MOZZON

    Academi

    Logo UNIVPM

    Il materiale caricato dai docenti su questa piattaforma Moodle ha finalità meramente didattiche ed illustrative e non è modificabile dagli studenti, che potranno soltanto visualizzarlo e/o scaricarlo, escludendo ogni possibilità di ridistribuirlo senza il permesso esplicito dei docenti, così come ogni possibilità di commercializzarlo.

    Info

      ContattiPrivacyCookie Policy

    Follow Us

    © Università Politecnica delle Marche

    You are not logged in. (Log in)
    Powered by Moodle